Wednesday, June 4, 2014

Attempt Bawak Keisha Mandi Swimming Pool at 6 months

Tiap-tiap petang after balik kerja, bawak keisha amek angin tepi pool. Asyik tengok orang main air je..tak sabar nak tengok anak mama pulak dalam pool.

Papa belikan swimming suit Cotton On Kids kat Singapore. Mama suka sangat swimming suit keish, pandai papa pilihkan. Murah je papa cakap, SGD10. Rasanya dengan kualiti kain cmtu, kat sini cam dah 80++ kot..huhu..neck float pun dah ada...baby neck float beli kat parkson brand Ogival




st attempt masuk kolam..menangis2 anak mama ni..pegang kuat2 bahu tak mau lepas..haishh..mcm dah gaya nak dera la pulak bila semua org tengok jer...mula2 papa yang bawak keisha masuk..

Papa give up. Mama pulak try..slow slow slow..pastu ok :)
tapi masa 1st time ni, tak berjaya la nak saukkan neck float..so mama just buat keish familiar je ngn kolam..













Next week satu lagi try sekali lagi..kali ni nmpknya dah ok..tak puas main kat kolam kecik, masukkan kan adult...camtulah anak mama..mesti mau berani..proud of u sayang ;)





Jom tengok keisha kicking ;)

video

No comments:

Post a Comment

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...